top of page
IMG_0010.jpg

Kimberly

TEAM

Tessa

IMG_0071.jpg

Hi! Ik ben Kimberly, 23 jaar oud, geboren en getogen in Amsterdam. Tessa en ik hebben elkaar leren kennen in onze tijd bij Studio LINKSHANDIG. Vanuit daar zijn wij doorgegroeid naar twee business women in spe. Juist omdat wij elkaar zo goed aanvullen op elk vlak en we jullie feilloos kunnen bedienen op het gebied van fotografie, styling en make-up and hair zijn we het perfecte duo. Na mijn opleiding tot interieur adviseur ben ik begonnen bij een fotostudio. Hier heb ik mijzelf, naast een volgende opleiding tot allround stylist, kunnen doorontwikkelen tot waar ik nu sta. Een ietwat perfectionistische doorzetter die weet wat de markt doet en waar ze het over heeft! Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Stuur ons een mailtje voor meer informatie!

Hi! Ik ben Tessa, 21 jaar en woon in de buurt van Amsterdam. Clicks is een creatieve studio voor online content, productfotografie en sfeer fotografie. We combineren fotografie, styling, hair en make up. Dit is  onze kracht dat dit allemaal onder 1 dak geregeld kan worden. Ik heb een all round styling diploma en heb mijn hair en make up diploma's gehaald op de hoogst aangeschreven school van Nederland; House of Orange. Kim en ik kennen elkaar via Studio Linkshandig waar wij als fotografen samenwerkten. Kim en ik kunnen goed samenwerken en hebben dezelfde smaak. Mocht je nou met ons samen willen werken, mail ons dan! 

IMG_0030_1.jpg

Laura

stagiaiire

Hi! Ik ben Laura de Graaf, 20 jaar en woon in Julianadorp.

Ik zit in het vierde jaar van mijn opleiding, Ruimtelijke Vormgever op het Media College in Amsterdam. Als stagiaire bij Clicks leer ik veel en vooral over fotografie en fotostyling. Daarnaast is het een hele leuke plek om stage te lopen. Tessa en Kim zijn ontzettend creatief en goed in wat ze doen. Ik had geen betere stageplek kunnen bedenken!

IMG_0006_edited.jpg

Winston

stagiaiire

Hallo, mijn naam is Winston Janssen. Ik ben een zeventienjarige fotografie student wonend in Brabant! Ik ben een stagiair bij Clicks en ik help hier en daar waar nodig is. Tessa en Kim hebben mij in een korte tijd erg geholpen met mezelf te kunnen ontwikkelen op persoonlijk gebied maar ook op fotografisch gebied!

IMG_0121 kopie_edited.jpg

Ben jij een aanwinst voor ons team? Of wil jij graag bij ons stage lopen? Stuur een mailtje naar info@clicksbefored.com dan drinken we een kopje thee!

bottom of page